Güncel İthal Tomruk ve Tomruk Fiyatları

orman ürünleri ile ilgili bilgiler

orman ürünleri ile ilgili bilgiler

Kendi İthalatının ve İhracatını Gerçekleştirdiğimiz İthal Orman Ürünleri Satışları

İthal ettiğimiz tomrukların en başta kalitesine önem veririz ve güvenilir firmalarla çalışmaya özen gösteririz. Tercih ettiğimiz ithal tomruklar eğer kendi müşterilerimiz siparişleri dışında ise müşterilerimizin isteği doğrultusunda da ithal ürün elde edebiliyoruz. Kendi bünyemizde hem orman ürünleri hem de orman ürünlerini istenilen yere taşıma işlemi hizmeti de müşterilerimize sunmaktayız. Sizlere firmamızın kurulduğu günden bu güne güncel ithal tomruk fiyatları ile hizmet sunmaktayız ve bunu sağlayabilmek dolayı övünç duyuyoruz. Ancak tercih ettiğimiz ithal tomruk da kullanılacak yere göre çeşitlilik gösteriyor ve her çeşidin ayrı bir özelliği bulunur. Kimi cins tomruk mobilya da kimisi yer döşemesinde gibi farklı alanlarda kullanılıyor.

Ülkemizde bulunan bazı Orman Ürünleri ise: Çam, kayın, ladin ülkemizde de bulunmaktadır. Fakat tedarikçiler yeterli olmadığında mecburen ithal tomruk sağlanıyor. Bu çeşitlerin yanında teak tomruk damarlarının dekoratifliği sayesinde de tercih edilen cinsler arasındadır. Dayanıklıdır ve aşınmaya dirençlidir. Denizciler tarafından en çok talep edilen ağaç olmayı sağlamıştır. Günümüzde ise üst kalitede mobilyalar yapılmasında daha çok tercih edilir.

Diğer bir cins iroko, sert bir ağaç yapısına sahiptir. Özellikle dış mekânlarda kullanılmaya elverişli olan bu cins ithal tomruk, yer döşemelerinde, parke yapımında, dış cephelerde ya da ahşap merdiven yapımında kullanılır. Sapelli cinsi ithal tomruklar da,  pencere ve kapı yapımında, dış cephe kaplamalarında, parke yapımında, mobilya imalatında oldukça tercih edilen bir malzemedir.

Genel olarak orman ürünlerine baktığımızda, tüm cins dış ortam koşullarına dayanıklı cinslerdir. Tercihen ithal edilen malzemeler bu çeşitlerle sınırlı olmayabilir elbette. Kullanılacak yere göre çeşitlilik de değişebilir. Nerede kullanılacağını belirtmeniz durumunda uygun cins tomruklar seçilerek ithal edilir ve teslim edilirler. Siz değerli müşterilerimize her zaman güncel ithal tomruk fiyatlarını sunmak için çalışmaktayız. Fiyat listesini almak için bize e-mail atmanız yeterli olacaktır.

  • Ürün çeşitlerimiz ve mevcut fiyatlarımız güncellenmiştir. 201 yılında da indirimli fiyatlar ile sizlerle olacağız.

2 thoughts on “Güncel İthal Tomruk ve Tomruk Fiyatları

  1. Iyi günler
    20 m3 kadar Kestane tomrugu siparişi verilecektir 1 ve 2 ci sınıf ürünler için temin durumu ve fiyat bilgisi lütfen
    İyi günler dileklerimiz ile

    S Tüzüner

    Beğen

Yorum bırakın