2016 Güncel Tomruk, İthal Tomruk ve Güncel İthal Kereste Fiyatları

2016-güncel-tomruk-fiyatlari

Her zaman olduğu gibi orman ürünleri satışlarımızda 2016 yılında da kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize uygun fiyatlar ile sunmaya devam ediyor olacağız. Yazımızın devamını okuyarak hizmetlerimiz ve fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olacaksınız.Farklı verimi ve kalite oranı yüksek olan ormanlardan müşterilerimizin istemiş olduğu ithal tomruk ürünlerini ister ülke topraklarımıza istenişe eğer farklı ülkelere sevkiyatını gerçekleştirebiliyoruz. 2015 yılının son çeyreklerinde dolar kurunun ani yükselmesi nedeni ile orman ürünlerine de haliyle yansımış durumdadır. Firmamız tarafından yapılan ticaretin boyutuna göre sabit dolar kuru ya da anlık kur üzerinden de ticaretler şekillendirilmektedir.

Firma olarak müşterilerimize 2015’de olduğu gibi 2016 yılında da güncel tomruk ve güncel ithal tomruk fiyatlarımız ile hizmet vermeye devam edeceğiz. Kurulduğumuz günden bu güne 21 yıllık orman ürünleri tecrübemiz ile satışlarımızı gerçekleştirirken, uzman personelimiz tarafında da kullanılacak alan için ürün tavsiyeleri alabilirsiniz. İsterseniz Google’a Bayındır Tomruk yazarak ürünlerimizin olduğu web sitesine girerek inceleyebilir, kereste yazısının üzerine tıklayarak gidebilir veya mail atarak; 2016 güncel tomruk fiyatları, güncel ithal tomruk ve güncel ithal kereste fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz. Hayırlı ticaretler dileriz.

2017 Fiyatlarımızı öğrenmek için bizimle irtibata geçiniz

Sizlere en kaliteli ürün ve uygun fiyatlar ile hizmet veriyoruz!

7 thoughts on “2016 Güncel Tomruk, İthal Tomruk ve Güncel İthal Kereste Fiyatları

  1. Merhabalar biz kayseride ahsap palet uretimi yapmaktayiz cam tomruk fiyat arastirmasindayiz aylik ortalama 2 tir tomruk kullanmaktayiz olculerimiz 90 120 130 150 sizden ricamiz fiyat ve odeme kosullarini tarafimiza bildirmeniz

    Beğen

Yorum bırakın